Агар Кліглера - це готове середовище для диференціації бактерій на здатність ферментувати вуглеводи, сечовину, а також виробляти сірководень.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Мікробіологічні характеристики.
Salmonella typhimurium.
Shigella sonnei.
Escherichia coli.
Proteus mirabilis.
Pseudomonas aeruginosa.
Proteus vulgaris.
Рекомендації щодо зберігання.
Зберігати необхідно в герметично закритій заводській банці при +5С...+25С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Термін зберігання при вищевказаних рекомендаціях – 24 місяці.
Увага! Фото з товаром - це приклад. Фактично партія, дата, фасування, тара, етикетка можуть бути іншими. Якщо якийсь з параметрів для вас принципово-важливий, запитуйте та наголошуйте при складанні замовлення.
Основні | |
---|---|
Виробник | Україна ТД |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 480 ₴/упаковка