ФОТО Є ПРИКЛАДОМ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ, ТЕРМІНИ ПРИДАТНОСТІ, ПАРТІЯ Й ОБЬ'ЄМ ПАКОВАННЯ БУДУТЬ ЗМІНЮВАТИСЯ ВІДПОВІДНО ДО ПОСТАЧАННЯ!
Агар живильний.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, в лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Склад:
- пептон ферментативний – 10 г/л;
- агар мікробіологічний – 10 г/л;
- натрій хлорид – 5 г/л;
- дріжджовий екстракт – 3 г/л.
Мікробіологічні характеристики.
Slygella flexneri 1a N8516.
Shigella sonnei, "S.form".
Pseudomonas aeruginosa N27/99.
Serratia marcescens No1.
Рекомендації щодо зберігання.
Зберігати агар необхідно в закритій банці із щільно закритою кришкою при кімнатній температурі 5С...25С, уникати потрапляння прямого сонячного світла та вологи.
Термін зберігання при вищевказаних рекомендаціях – 24 місяці.
Середовище після приготування можна зберігати при температурі від 2°С до 8°С у місці, захищеному від сонячного світла.
Увага! Фото з товаром - це приклад. Фактично партія, дата, фасування, тара, етикетка можуть бути іншими. Якщо якийсь з параметрів для вас принципово-важливий, запитуйте та наголошуйте при складанні замовлення.
Основні | |
---|---|
Виробник | Україна ТД |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 588 ₴/упаковка