Агар ацетатний (уп. 250г)
- В наявності
625 ₴/упаковка
- +380 (50) 343-02-44Дмитро , лабораторне обладнання
ФОТО Є ПРИКЛАДОМ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ, ТЕРМІНИ ПРИДАТНОСТІ, ПАРТІЯ Й ОБЬ'ЄМ ПАКОВАННЯ БУДУТЬ ЗМІНЮВАТИСЯ ВІДПОВІДНО ДО ПОСТАЧАННЯ!
Агар ацетатний.
Застосовується, щоб ідентифікувати ентеробактерії за здатністю утилізувати ацетат натрію, як єдине джерело вуглецю.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Склад:
- агар мікробіологічний – 15 г/л;
- натрій хлорид – 5 г/л;
- натрій ацетат – 2 г/л;
- калій дигідрофосфат – 1 г/л;
- амоній гідрофосфат – 1 г/л;
- бромтимоловий синій – 0,08 г/л.
Рекомендації щодо зберігання.
Зберігати агар необхідно в закритій банці із щільно закритою кришкою при кімнатній температурі 5С...25С, уникати потрапляння прямого сонячного світла та вологи.
Термін зберігання при вищевказаних рекомендаціях – 24 місяці.
Упаковка – пластикова банка.
Основні | |
---|---|
Виробник | Україна ТД |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 625 ₴/упаковка