Натрій сірчистокслий ( сульфіт натрія) BASF
- В наявності
150 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- +380 (93) 868-60-20Марина
- +380 (68) 811-81-48Ангелина, КИП и А
- +380 (50) 343-02-44Дмитро , лабораторне обладнання
Натрій сірчистокислий (сульфіт натрію) – двонатрієва сіль сірчистої кислоти, сильний відновник, неорганічна порошкова сполука білого/світло-жовтого/рожево-білого кольору, що складається з безбарвних кристалів. Запах ледве відчутний, смак – охолоджуюче-солоний. Ця речовина добре розчинна у воді, набагато гірше в спирті, а в жирах зовсім не розчиняється; утворює кристалогідрати. Водні розчини окислюються киснем повітря. Не горить, пожежо- та вибухобезпечна.
У харчовій промисловості сульфіт натрію застосовують як відбілювач, відновник, холодоагент та антиоксидант. Він використовується також як консервант для запобігання знебарвлення сухофруктів та для збереження м'яса. Натрій сірчистокислий додають у такі продукти: консервовані, сушені і морожені овочі і фрукти, картопляні і грибні продукти, повидло та джеми, з низьким рівнем цукру, пиво, безалкогольні напої, приправи, які виготовлені на основі лимонного соку, та багато інших. Сульфіт натрію часто використовують при виробництві вина. Він зв’язує ацетальдегід, стабілізує забарвлення, підвищує стійкість вина на мікробіологічному рівні. Крім того, сульфіт натрію запобігає зміні бактеріального складу в винах.
Основні | |
---|---|
Виробник | Україна ТД |
Країна виробник | Україна |
Вага | 1 кг |
- Ціна: 150 ₴