L-Глутамінова кислота, ч - уп. 100г
- В наявності
150 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- +380 (93) 868-60-20Марина
- +380 (68) 811-81-48Ангелина, КИП и А
- +380 (50) 343-02-44Дмитро , лабораторне обладнання
Глютамінова кислота - одна з 20 основних амінокислот, що входять до складу білка. У живих організмах глютамінова кислота у вигляді аніону глутамату присутні у складі білків. Глутамінова кислота бере участь в обміні вуглеводів, білків, окислювальних процесах, скороченні скелетних м'язів, детоксикації та виведенні з організму аміаку; Підвищує резистентність організму до гіпоксії. Знаходить широке застосування в медицині як ноотропний засіб. Глутамінова кислота відноситься до умовно незамінних амінокислот. Глутамат у нормі синтезується організмом. Присутність у їжі вільного глутамату надає їй так званий «м'ясний» смак, глутамінова кислота (E620) використовуються як підсилювачі смаку та аромату в багатьох харчових продуктах.
Основні | |
---|---|
Виробник | Китайча |
Країна виробник | Китай |
- Ціна: 150 ₴/упаковка