Сорбінова кислота
- В наявності
від 1 ₴/кг
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- +380 (93) 868-60-20Марина
- +380 (68) 811-81-48Ангелина, КИП и А
- +380 (50) 343-02-44Дмитро , лабораторне обладнання
Сорбінова кислота – це природний консервант для харчових продуктів, Сорбінова кислота є дрібними кристалами без кольору і запаху, дуже незначно розчиняються у воді, речовина нетоксична і не є канцерогеном. Використовується як харчовий консервант, що має широкий спектр дії (calorizator). Основна властивість Сорбінової кислоти – протимікробна, запобігання розвитку хвороботворних мікроорганізмів та грибів, що викликають цвіль, при цьому не змінюючи органолептичних властивостей продуктів та не знищуючи корисних бактерій. Як консервант збільшує термін зберігання харчових продуктів рахунок пригнічення розвитку дріжджових клітин.
Застосування Е200:
Традиційно харчову добавку Е200 застосовують у харчовій промисловості з метою збільшити термін зберігання продуктів. Сорбінова кислота є у складі молочних продуктів та сирів, ковбасних та інших м'ясних виробів, ікри. Е200 містять безалкогольні напої, плодово-ягідні соки, соуси, майонези, кондитерські вироби (джеми, варення та мармелади), хлібобулочні вироби.
Іншими сферами застосування Сорбінової кислоти стали тютюнова промисловість, косметологія та виготовлення пакувальної тари для продуктів харчування.
Основні | |
---|---|
Виробник | Китайча |
Країна виробник | Китай |
- Ціна: від 1 ₴/кг