Бульйон Мюллера-Кауфмана (уп. 250г)
- В наявності
740 ₴/упаковка
- +380 (50) 766-50-07Ангеліна
- +380 (50) 343-02-44Дмитро , лабораторне обладнання
ФОТО Є ПРИКЛАДОМ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ, ТЕРМІНИ ПРИДАТНОСТІ, ПАРТІЯ Й ОБЬ'ЄМ ПАКОВАННЯ БУДУТЬ ЗМІНЮВАТИСЯ ВІДПОВІДНО ДО ПОСТАЧАННЯ!
Бульйон Мюллера-Кауфмана.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, у лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Бульйон використовують для збагачення та накопичення сальмонел.
Особливість - повне пригнічення кишкової палички після інкубації протягом 24 годин.
Вказівки.
Бульйон чутливий до перегрівання.
Не можна автоклавувати.
Після приготування до охолодженого середовища додають розчин йоду та діамантового зеленого.
Культивування – протягом 18...24 годин при температурі 42°С.
Мікробіологічні показники.
Salmonella typhimurium 79.
Escherichia coli O55 N3912/41.
Поради.
Зберігати необхідно в герметично закритій заводській банці при +5С... +25С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Термін зберігання при вищевказаних рекомендаціях – 24 місяці.
Основні | |
---|---|
Виробник | Україна ТД |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 740 ₴/упаковка