Кошик
1182 відгуків
Відправлення від 300 грн, самовивіз від 50.
Бульйон Мюллера-Кауфмана (уп. 250г)

Бульйон Мюллера-Кауфмана (уп. 250г)

  • В наявності

740 ₴/упаковка

+380 (50) 343-02-55
Світлана
  • +380 (50) 343-02-44
    Дмитро, лабораторне обладнання
  • +380 (99) 087-49-63
    Ангелина, КИП и А
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Бульйон Мюллера-Кауфмана (уп. 250г)Бульйон Мюллера-Кауфмана (уп. 250г)
740 ₴/упаковка
В наявності
+380 (50) 343-02-55
Світлана
  • +380 (50) 343-02-44
    Дмитро, лабораторне обладнання
  • +380 (99) 087-49-63
    Ангелина, КИП и А
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

ФОТО Є ПРИКЛАДОМ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ, ТЕРМІНИ ПРИДАТНОСТІ, ПАРТІЯ Й ОБЬ'ЄМ ПАКОВАННЯ БУДУТЬ ЗМІНЮВАТИСЯ ВІДПОВІДНО ДО ПОСТАЧАННЯ!

Бульйон Мюллера-Кауфмана.

Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, у лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Бульйон використовують для збагачення та накопичення сальмонел.

Особливість - повне пригнічення кишкової палички після інкубації протягом 24 годин.

Вказівки.
Бульйон чутливий до перегрівання.
Не можна автоклавувати.
Після приготування до охолодженого середовища додають розчин йоду та діамантового зеленого.
Культивування – протягом 18...24 годин при температурі 42°С.


Мікробіологічні показники.
Salmonella typhimurium 79.
Escherichia coli O55 N3912/41.

Поради.

Зберігати необхідно в герметично закритій заводській банці при +5С... +25С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Термін зберігання при вищевказаних рекомендаціях – 24 місяці.

Основні
ВиробникУкраїна ТД
Країна виробникУкраїна
  • Ціна: 740 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner