
Лактобакагар (уп. 250г)
- В наявності
520 ₴/упаковка
- +380 (50) 343-02-44Дмитро , лабораторне обладнання
ФОТО Є ПРИКЛАДОМ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ, ТЕРМІНИ ПРИДАТНОСТІ, ПАРТІЯ Й ОБЬ'ЄМ ПАКОВАННЯ БУДУТЬ ЗМІНЮВАТИСЯ ВІДПОВІДНО ДО ПОСТАЧАННЯ!
Лактобакагар.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, у лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Лактобакагар використовується для стимулювання зростання лактобактерій, а також для інгібування сторонньої мікрофлори.
Мікробіологічні показники.
Lactobacterium fermentum ATCC 9338
Lactobacterium brevis ATCC 367
Escherichia coli 055k59 No3912/41.
Pseudomonas aeruginosa No27/99.
До складу входять такі компоненти:
- пептон ферментативний – 15 г/л;
- глюкоза – 5 г/л;
- агар мікробіологічний – 10 г/л;
- натрій ацетат – 4 г/л;
- дріжджовий екстракт – 2,8 г/л;
- калій дигідрофосфат – 1,5 г/л;
- амоній цитрат – 1,5 г/л;
- магній хлорид – 0,1 г/л;
- аскорбінова кислота – 0,04 г/л;
- сульфат марганцю – 0,04 г/л.
Поради.
Зберігати необхідно в герметично закритій заводській банці при +5С...+25 С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Термін зберігання – 24 місяці.
Препарат після приготування можна зберігати при температурі від 2°С до 8°С у темному місці.
Увага! Фото з товаром - це приклад. Фактично партія, дата, фасування, тара, етикетка можуть бути іншими. Якщо якийсь з параметрів для вас принципово-важливий, запитуйте та наголошуйте при складанні замовлення.
Основні | |
---|---|
Виробник | Україна ТД |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 520 ₴/упаковка