Фіолетово-червоний жовчний агар (уп. 250г)
- В наявності
660 ₴/упаковка
- +380 (50) 343-02-44Дмитро , лабораторне обладнання
ФОТО Є ПРИКЛАДОМ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ, ТЕРМІНИ ПРИДАТНОСТІ, ПАРТІЯ Й ОБЬ'ЄМ ПАКОВАННЯ БУДУТЬ ЗМІНЮВАТИСЯ ВІДПОВІДНО ДО ПОСТАЧАННЯ!
Селективний агар для виявлення та підрахунку коліформніх бактерій у воді та харчових продуктах. Жовч та кристалічний фіолетовий виступають інгібіторами, зокрема стафілококів. Мікроорганізми, що ферментують лактозу, утворюють колонії червоного кольору з фіолетовим ореолом (завдяки нейтральному червоному та кристалічному фіолетовому, що входять до складу середовища). Бактерії які не ферментують лактозу залишаються безбарвними.
Мікробіологічні показники:
Escherichia coli O55k59
Shigella flexneri 1a
Klebsiella pneumoniae 3534/51
Staphylococcus aureus Wood-46
Bacillus cereus ATCC 11778
Рекомендується зберігати в щільно закритому контейнері, при температурі від 5°C до 25°C, уникаючи попадання вологи і світла. Термін зберігання, за умови дотримання рекомендацій, становить 2 роки. Готове середовище зберігати при 2-8°C в закритому від світла місці.
Основні | |
---|---|
Виробник | Україна ТД |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 660 ₴/упаковка