ФОТО Є ПРИКЛАДОМ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ, ТЕРМІНИ ПРИДАТНОСТІ, ПАРТІЯ Й ОБЬ'ЄМ ПАКОВАННЯ БУДУТЬ ЗМІНЮВАТИСЯ ВІДПОВІДНО ДО ПОСТАЧАННЯ!
Бульйон Мюллера-Кауфмана.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, у лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Бульйон використовують для збагачення та накопичення сальмонел.
Особливість - повне пригнічення кишкової палички після інкубації протягом 24 годин.
Вказівки.
Бульйон чутливий до перегрівання.
Не можна автоклавувати.
Після приготування до охолодженого середовища додають розчин йоду та діамантового зеленого.
Культивування – протягом 18...24 годин при температурі 42°С.
Мікробіологічні показники.
Salmonella typhimurium 79.
Escherichia coli O55 N3912/41.
Поради.
Зберігати необхідно в герметично закритій заводській банці при +5С... +25С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Термін зберігання при вищевказаних рекомендаціях – 24 місяці.
Увага! Фото з товаром - це приклад. Фактично партія, дата, фасування, тара, етикетка можуть бути іншими. Якщо якийсь з параметрів для вас принципово-важливий, запитуйте та наголошуйте при складанні замовлення.
Основні | |
---|---|
Виробник | Україна ТД |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 1 180 ₴/упаковка