Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Бутирометри – прилади для визначення масової частки жиру в таких продуктах: молоко, кисломолочні продукти, вершки, сметана, сир, масло, пахта, морозиво.
Бутирометр виготовлений відомим виробником, має високу якість, точну розмітку. Жиромір зручно тримати в руках, його форма забезпечує можливість встановлення у спеціальне обладнання для дослідження якості молока. Серед основних відмінностей виробу:
• міцне скло, що забезпечує тривалість експлуатації;
• зручна форма;
• точно нанесена розмітка з якісним візуальним відображенням;
• Універсальність;
• простота очищення від жиру, залишків молока, вершків.
Бутирометр виготовлений відомим виробником, має високу якість, точну розмітку. Жиромір зручно тримати в руках, його форма забезпечує можливість встановлення у спеціальне обладнання для дослідження якості молока. Серед основних відмінностей виробу:
• міцне скло, що забезпечує тривалість експлуатації;
• зручна форма;
• точно нанесена розмітка з якісним візуальним відображенням;
• Універсальність;
• простота очищення від жиру, залишків молока, вершків.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Funke Gerber |
Країна виробник | Німеччина |
Вид лабораторного посуду | Бутирометр |
Матеріал | Скло |
- Ціна: 285 ₴