Кошик
1320 відгуків
Відправлення від 300 грн, самовивіз від 50.
Основа бульйону Фрейзера (повторного збагачення) М1327 по 0,5 кг
влево
  • Основа бульйону Фрейзера (повторного збагачення) М1327 по 0,5 кг, фото 3
вправо

Основа бульйону Фрейзера (повторного збагачення) М1327 по 0,5 кг

  • В наявності

4 000 ₴

+380 (50) 343-02-55
Марина
  • +380 (50) 343-02-44
    Дмитро , лабораторне обладнання
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Основа бульйону Фрейзера (повторного збагачення) М1327 по 0,5 кгОснова бульйону Фрейзера (повторного збагачення) М1327 по 0,5 кг
4 000 ₴
В наявності
+380 (50) 343-02-55
Марина
  • +380 (50) 343-02-44
    Дмитро , лабораторне обладнання
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Цей бульйон рекомендується комітетом ISO для первинного та вторинного збагачення, виділення та підрахунку Listeria monocytogenes у харчових продуктах і кормах для тварин. Склад ***: Інгредієнти грам/літр Пептон 5,00 Ферментативний гідролізат казеїну 5,00 Дріжджовий екстракт 5,00 М'ясний екстракт 5,00 Натрію хлорид 20,00 Натрію гідрофосфат (х2Н2О) 12,0 Калія дигідросфат 1,35 Ескулін 1,00 Літія хлорид 3, серце pH (за 25 °C) 7,2 ± 0,2 *** Склад вивірений і доведений до відповідності потрібним параметрам Приготування: Розмішати 54,92 г порошку в 1000 мл дистильованої води. Підігріти (за потреби) для повного розчинення частинок. Стерилізувати автоклавуванням за 1 атм (1210C) 15 хвилин. Остудити до 45-50 °C та асептично додати: для отримання 1000 мл середовища первинного збагачення — розчинений вміст 1 флакончика із селективною домішкою Фрейзера (FD125I) і 2 флакончиків із домішкою Фрейзера (FD141); для отримання 500 мл середовища вторинного збагачення — по одному флакончику кожної добавки. Ретельно перемішати та розлити в стерильний посуд. Примітка: Хлорид літія — отруйна. Уникати контакту та вдихання парів. У разі потрапляння на шкіру негайно рясно промити її водою. Принцип і оцінка результату: Це середовище готується за прописом Fraser і Sperber (1) з невеликою модифікацією. Вона рекомендована міжнародним комітетом (ISO) для первинного та вторинного збагачення, виділення та підрахунку Listeria monocytogenes у харчових продуктах і кормах для тварин. Роз'єм складається лише у використовуваних добавках. Пептон, гідролізат казеїну, м'ясний і дріжджовий екстракти використовуються як джерело вуглецю, азоту, вітамінів і мінеральних речовин, хлорид літію пригнічує ріст ентокококів. Налідиксова кислота акрифлавін підвищує селективність середовища, пригнічуючи ріст грамнегативних і грампозитивних мікроорганізмів. Лістерії гідролізують ескулін до глюкози й ескулетину, який, реагуючи з цитратом амонійного заліза, утворює комплексне з'єднання, що фарбує середовище в темно-коричневий або чорний колір. Проби засівають у середовище первинного збагачення (з вмістом 1 флакончика домішки FD125I і 2 флакончиків домішки FD141 на 1000 мл середовища) і і інкубують 24 год за 30 °C. Потім 0,1 мл культурної рідини переносять у середовище вторинного збагачення (з вмістом 1 флакончика домішки FD125I та 1 флакончика домішки FD141 на 500 мл середовища) і індубують 48 год за 35-37 °C. Після збагачення культури висівають на оксфордський агар і/або середовище PALCAM для виділення та підрахунку літерів. Контроль якості: Зовнішній вигляд порошку: Гомогенний сипучий жовтий порошок. Колір і прозорість готового середовища: Готове середовище має жовте забарвлення, прозоре. Після внесення добавок розчин дає флюоресценцію й може містити легкий преципіт. Кислотність середовища: За 25 °C водний розчин (5,49% вага/об) має рН 7,2 ± 0,2. Культуральні властивості: Зрістові характеристики референс-штаммів через 24-48 ч за 35 °C. Штамми мікроорганізмів (АТСС) Зріст Гідроліз ескуліну* Listeria monocytogenes (19112) добрий або рясний + Listeria monocytogenes (19111) Якісний або рясний + Listeria monocytogenes (19118) Гарний або рясний + Listeria monocytogenes (19117) Гарний або рясний + Enterococcus faecalis (29212) Подіюється — Escherichia coli (25922) Подається — Staphylococcus aureus (25923) Поділяється — Примітка: * почервоніння середовища Посилання: 1.Fraser J.A. and Sperber W.H., 1988, Food Protect., 51 (10): 762. 2.International Organisation for Standardization (ISO), 1996, ISO/DIS 11290-1. Умови та термін зберігання: Порошок зберігати за температури нижче ніж +30 °C. Використовувати до дати, зазначеної на етикетці. Готове середовище зберігати за температури +2...8 °C.
Основні
Країна виробникІндія
ВиробникHiMedia
  • Ціна: 4 000 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner