Желатин харчовий (уп.100г)
- В наявності
75 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- +380 (93) 868-60-20Марина
- +380 (68) 811-81-48Ангелина, КИП и А
- +380 (50) 343-02-44Дмитро , лабораторне обладнання
Мінімальна фасовка кошти 0,5 кг
Желатин (фр. gélatine, від лат. gelātus «заморожений»; менш поширена форма: желатину) — столярний (кістковий) клей, безбарвний або має жовтуватий відтінок частково гідролізований білок колаген, прозора в'язка маса, продукт переробки (денатурації) сполучної тканини тварин (колагену).
В основному використовується у сфері виробництва продуктів харчування і кулінарії. Він не замінимо в рибної, м'ясної промисловості, застосовується для виготовлення холодців, заливних страв, консервованої продукції.
У молочному виробництві входить до складу йогуртів, морозива і цілого ряду різних десертів..
Також желатин входить до складу деяких рзновидностей друкарських фарб, косметичних засобів. Зареєстрований як харчова добавка Е441.
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
Виробник | Україна ТД |
Країна виробник | Німеччина |
Тип | Желатин |
- Ціна: 75 ₴/упаковка