Кошик
1182 відгуків
Відправлення від 300 грн, самовивіз від 50.
Агар Сабуро з глюкозою (уп. 250г)
влево
  • Агар Сабуро з глюкозою (уп. 250г), фото 2
вправо

Агар Сабуро з глюкозою (уп. 250г)

  • В наявності

376 ₴/упаковка

+380 (50) 343-02-55
Світлана
  • +380 (50) 343-02-44
    Дмитро, лабораторне обладнання
  • +380 (99) 087-49-63
    Ангелина, КИП и А
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Агар Сабуро з глюкозою (уп. 250г)Агар Сабуро з глюкозою (уп. 250г)
376 ₴/упаковка
В наявності
+380 (50) 343-02-55
Світлана
  • +380 (50) 343-02-44
    Дмитро, лабораторне обладнання
  • +380 (99) 087-49-63
    Ангелина, КИП и А
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

ФОТО Є ПРИКЛАДОМ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ, ТЕРМІНИ ПРИДАТНОСТІ, ПАРТІЯ Й ОБЬ'ЄМ ПАКОВАННЯ БУДУТЬ ЗМІНЮВАТИСЯ ВІДПОВІДНО ДО ПОСТАЧАННЯ!

Агар Сабуро.

Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, у лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.

Це готове середовище використовується, щоб виявити різні дріжджові грибки, а також цвіль.

Мікробіологічні характеристики.
Candida albicans ATCC 885-653.
Aspergillus niger BKM F-1119.

До складу входять:
- глюкоза – 40 г/л;
- агар мікробіологічний – 10 г/л;
- пептон ферментативний - 9 г/л;
- дріжджовий екстракт – 1 г/л.

Рекомендації щодо зберігання.
Зберігати агар необхідно в герметично закритій заводській банці при +5С...+25С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Термін зберігання за вищевказаних рекомендацій 24 місяці.
Агар після приготування можна зберігати при температурі від 2°С до 8°С у темному місці.

Основні
ВиробникУкраїна ТД
Країна виробникУкраїна
  • Ціна: 376 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner