Агар Сабуро з глюкозою (уп. 250г)
- В наявності
376 ₴/упаковка
- +380 (68) 811-81-48Ангелина, КИП и А
- +380 (50) 343-02-44Дмитро , лабораторне обладнання
ФОТО Є ПРИКЛАДОМ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ, ТЕРМІНИ ПРИДАТНОСТІ, ПАРТІЯ Й ОБЬ'ЄМ ПАКОВАННЯ БУДУТЬ ЗМІНЮВАТИСЯ ВІДПОВІДНО ДО ПОСТАЧАННЯ!
Агар Сабуро.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, у лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Це готове середовище використовується, щоб виявити різні дріжджові грибки, а також цвіль.
Мікробіологічні характеристики.
Candida albicans ATCC 885-653.
Aspergillus niger BKM F-1119.
До складу входять:
- глюкоза – 40 г/л;
- агар мікробіологічний – 10 г/л;
- пептон ферментативний - 9 г/л;
- дріжджовий екстракт – 1 г/л.
Рекомендації щодо зберігання.
Зберігати агар необхідно в герметично закритій заводській банці при +5С...+25С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Термін зберігання за вищевказаних рекомендацій 24 місяці.
Агар після приготування можна зберігати при температурі від 2°С до 8°С у темному місці.
Основні | |
---|---|
Виробник | Україна ТД |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 376 ₴/упаковка