Поживне середовище Кода.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, у лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Середовище Коду використовують для накопичення мікроорганізмів із групи патогенної кишкової палички у санітарних дослідженнях зразків харчових продуктів, змивів води та інших.
Мікробіологічні показники.
Escherichia coli 675.
Escherichia coli Ewing (O124K72) 227.
Enterobacter aerogenes 418.
Klebsiella pneumoniae 3534/51
Citrobacter freundii 101/57.
Serratia marcescens 1.
Shigella flexneri 1a 8516.
Proteus vulgaris HX-19
Staphylococcus aereus wood.
Поради.
Зберігання препарату в герметично закритій заводській банці при +5С...+25С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Термін зберігання – 24 місяці.
Препарат після приготування можна зберігати при від 2°С до 8°С у темному місці.
Увага! Фото з товаром - це приклад. Фактично партія, дата, фасування, тара, етикетка можуть бути іншими. Якщо якийсь з параметрів для вас принципово-важливий, запитуйте та наголошуйте при складанні замовлення.
Основні | |
---|---|
Виробник | Україна ТД |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 400 ₴/упаковка