Вісмут-сульфіт агар (уп. 250г)
- В наявності
650 ₴/упаковка
- +380 (50) 343-02-44Дмитро , лабораторне обладнання
ФОТО Є ПРИКЛАДОМ ВІЗУАЛІЗАЦІЇ, ТЕРМІНИ ПРИДАТНОСТІ, ПАРТІЯ Й ОБЬ'ЄМ ПАКОВАННЯ БУДУТЬ ЗМІНЮВАТИСЯ ВІДПОВІДНО ДО ПОСТАЧАННЯ!
Агар вісмут-сульфіт використовується для виділення та диференціації бактерії сальмонели.
Застосовується у мікробіологічних лабораторіях різного напряму. Наприклад, медичних, Держпродспоживслужби, лабораторіях контролю якості підприємств харчової промисловості.
Це сухий однорідний порошок дрібнодисперсний жовтуватого кольору, має високу гігроскопічність, а також чутливість до світла.
Мікробіологічні характеристики.
Salmonella typhi H-901.
Salmonella typhimurium 79.
Escherichia coli 055.
Proteus vulgaris HX-19
Staphylococcus aureus wood-46.
До складу входять:
- пептон ферментативний – 17 г/л;
- агар мікробіологічний – 15 г/л;
- глюкоза – 5 г/л;
- натрій сірчистокислий - 5 г/л;
- натрій гідрофосфат – 4 г/л;
- вісмут цитрат – 2 г/л;
- дріжджовий екстракт – 1 г/л;
- сіль Мора – 1 г/л;
- діамантовий зелений – 0,025 г/л.
Рекомендації щодо зберігання.
Зберігати агар необхідно в герметично закритій заводській банці при +5С...+25С, уникаючи потрапляння прямих сонячних променів, а також води.
Термін зберігання при вищевказаних рекомендаціях – 24 місяці.
Агар після приготування можна зберігати при +2 С. +8 С у сухому темному місці.
Основні | |
---|---|
Виробник | Україна ТД |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 650 ₴/упаковка